Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman checking shopping list on mobil phone : Stockfoto
Woman checking shopping list on mobil phone

Woman checking shopping list on mobil phone

Credits: 
Peter Dazeley
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Woman checking shopping list on mobil phone
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108821344
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.880 x 3.660 px (41,32 x 30,99 cm) - 300 dpi - 9,17 MB
Release-informatie:
Model release
Woman Checking Shopping List On Mobil Phone Stockfoto25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beslissingen,Binnenopname,Boodschappen,Boodschappenmand,Bovenlichaam,Budget,Consumentisme,Detailhandel,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Financiën,Fotografie,Frontaal,Fruit,Geluk,Gezonde voeding,Groente,Groot-Brittannië,Horizontaal,Huishoudklusjes,Jong volwassen,Keus,Kiezen,Klant,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Maken,Mensen,Mobiele telefoon,Multitasken,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Overvloed,Planning,Plezier,Rode paprika,Routine,Sms'en,Spaargeld,Staan,Stralende lach,Supermarkt,Vasthouden,Verbinding,Versheid,Volwassen,Voorbereiding,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Winkelen,Winkelwagentje,newpremiumukPhotographer Collection: Iconica peter dazeleyWoman checking shopping list on mobil phone