Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman checking shopping list on mobil phone : Stockfoto
Woman checking shopping list on mobil phone

Woman checking shopping list on mobil phone

Bijschrift:
Woman checking shopping list on mobil phone
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
108821344
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Peter Dazeley
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.880 x 3.660 px (41,32 x 30,99 cm) - 300 dpi - 9,17 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Woman Checking Shopping List On Mobil Phone Stockfoto 108821344Winkelen,Supermarkt,Detailhandel,Mobiele telefoon,Boodschappen,Klant,Winkelwagentje,Mensen,Geluk,Fruit,Alleen vrouwen,Kiezen,Maken,Sms'en,Vasthouden,Volwassen,Afrikaanse etniciteit,Consumentisme,Beslissingen,Eén persoon,Gezonde voeding,Groente,Onderzoeken,Budget,Financiën,Planning,Boodschappenmand,Jong volwassen,Overvloed,Spaargeld,Vrolijk,Groot-Brittannië,Vrijetijdskleding,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Huishoudklusjes,Keus,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Multitasken,Onscherpe achtergrond,Plezier,Rode paprika,Routine,Staan,Stralende lach,Verbinding,Versheid,Voorbereiding,newpremiumukPhotographer Collection: Iconica peter dazeleyWoman checking shopping list on mobil phone