Woman checking email with city scape in background : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman checking email with city scape in background

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
167159758
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.126 x 3.418 px (43,40 x 28,94 cm) - 300 dpi - 9,86 MB
Woman Checking Email With City Scape In Background StockfotoTablet-pc,E-mail,Stad,Onderzoeken,Mensen,Stadsleven,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Techniek,Seattle,Binnenopname,Eén persoon,Stadsbeeld,Bedrijfsleven,Tafel,Alleen vrouwen,Succes,Vrouwelijk,Vasthouden,Zakenvrouw,Beschouwing,Volwassen,Vrijetijdskleding,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Draadloze technologie,Fotografie,Gekruld haar,Gemengde afkomst,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Van de zijkant,Verbinding,Verenigde Staten,Washington staat,Werkneemster,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc