Woman chatting to friend on smart phone : Stockfoto
wireless technology at bus shelter


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman chatting to friend on smart phone

Credits: 
Robert Decelis Ltd
Bijschrift:
wireless technology at bus shelter
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136492372
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.206 x 3.461 px (44,08 x 29,30 cm) - 300 dpi - 5,83 MB
Woman Chatting To Friend On Smart Phone StockfotoBushalte,Futuristisch,Interactief,Mensen,Smartphone,Draagbaarheid,Weerkaatsing,Draadloze technologie,Eén persoon,Gestreept,Glas,Groot-Brittannië,Vasthouden,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Blond haar,Bovenlichaam,Buitenopname,Communicatie,Dag,Delen,Draagbare informatie-apparatuur,Fotografie,Geluk,Gemak,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Staan,Stad,Stadsleven,Toegankelijkheid,Van de zijkant,Verbinding,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrouwelijke gestalte,newpremiumuk,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica Robert Decelis Ltdwireless technology at bus shelter