Woman carrying shopping bags : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman carrying shopping bags

Credits: 
Daly and Newton
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
107428671
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.086 x 3.439 px (43,06 x 29,12 cm) - 300 dpi - 6,92 MB
Woman Carrying Shopping Bags Stockfoto 107428671Winkelen,Detailhandel,Boodschappentas,Klant,Volwassen vrouwen,Kopen,Consumentisme,Alleen vrouwen,Mensen,Koopwaar,Pret,Bontgekleurd,Tevredenheid,Bedrijfsleven,Dragen,Close-up,Huishoudkosten,Levensstijl,Groot-Brittannië,Overvloed,Eén persoon,Dag,Vitaliteit,30-39 jaar,Genot,Binnenopname,Prestatie,Middelste deel,Van de zijkant,Variatie,Veleiding,Europese etniciteit,Fotografie,Stadsleven,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Middelgrote groep dingen,Volwassen,Vrijetijdskleding,WandelenPhotographer Collection: Stone