Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman being massaged at spa outdoors : Stockfoto

Woman being massaged at spa outdoors

Credits: 
Ralf Nau
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
90038332
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 8,06 MB
Woman Being Massaged At Spa Outdoors StockfotoMasseren,Massagetherapeut,Ontspanning,Plezier,Welzijn,Alleen vrouwen,Close-up,Glimlachen,Handdoek,Kuuroord,Menselijke hand,Op de buik liggen,Spa-behandeling,Jonge vrouw,Alleen volwassenen,Badjas,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,In een handdoek gewikkeld,Jong volwassen,Lichaamsverzorging,Massagetafel,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Met de ogen dicht,Onderdeel van een serie,Portretfoto,Serene mensen,Tevreden,Tobago,Trinidad en Tobago,Twee personen,Verwennen,Volwassen,Vrije tijdPhotographer Collection: Iconica Getty Images