Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman at window, rear view, sunrise : Stockfoto
Shanghai, People's Republic of China

Woman at window, rear view, sunrise

Credits: 
joSon
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Shanghai, People's Republic of China
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200454561-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.552 x 4.800 px (30,07 x 40,64 cm) - 300 dpi - 7,88 MB
Release-informatie:
Model release
Woman At Window Rear View Sunrise Stockfoto25-29 jaar,Aankomst,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Binnenopname,Blouse,Dag,Door het raam kijken,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gelegenheid,Goed gekleed,Groot,Groot bedrijf,Haar naar achteren,Het uitzicht bewonderen,Hoop,Hotelkamer,Huangpu Jiang,Kleurenfoto,Korte mouwen,Leunen,Naast,Onderdeel van een serie,Op de rug gezien,Overhemd,Prestatie,Raam,Rok,Shanghai,Skyline,Staan,Tegenlicht,Ten voeten uit,Vasthouden,Verticaal,Verwachting,Werkneemster,Wolkenkrabber,Zakenreis,Zakenvrouw,ZonsopgangPhotographer Collection: The Image Bank Shanghai, People's Republic of China