Woman at her laptop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
90725899
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 4,27 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman At Her Laptop Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Binnenopname,Blond haar,Communicatie,Concentratie,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kin in de hand,Laptop,Laptop,Mensen,Mid-volwassen,Op de rug gezien,Paardenstaart,Portretfoto,Techniek,Vakantie,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Photonica Allison Michael Orenstein