Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman at her laptop : Stockfoto

Woman at her laptop

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
90725899
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Allison Michael Orenstein
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 4,27 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman At Her Laptop Stockfoto 90725899Laptop,Op de rug gezien,Laptop,Alleen vrouwen,Zitten,Mensen,Beschouwing,Blond haar,Eén persoon,Volwassen,Alleen één vrouw,Binnenopname,Vrijetijdskleding,Concentratie,Europese etniciteit,Portretfoto,Vakanties,Verbinding,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Communicatie,Draadloze technologie,Fotografie,Horizontaal,Kin in de hand,Mid-volwassen,Paardenstaart,Techniek,Verenigde StatenPhotographer Collection: Photonica Allison Michael Orenstein