Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
woman at her desk sitting on exercise ball : Stockfoto

Woman at her desk sitting on exercise ball

Credits: 
Stephen Simpson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84909010
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.110 px (28,79 x 43,26 cm) - 300 dpi - 5,54 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman At Her Desk Sitting On Exercise Ball Stockfoto30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Balans,Binnenopname,Biologisch,Blindering,Blond haar,Bureau,Californië,Computer,Computeren,Concentratie,Dag,Desktop-pc,Eén persoon,Fitnessbal,Fotografie,Idee,Kantoor,Mensen,Mid-volwassen,Onderdeel van een serie,Samenwerking,San Diego,Tafel,Techniek,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verbinding,Verticaal,Vrijetijdskleding,Werken,Zakelijke kleding,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank Copyright 2009, Stephen Simpson, Inc.