Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
woman at her desk sitting on exercise ball : Stockfoto

Woman at her desk sitting on exercise ball

Credits: 
Stephen Simpson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
84909010
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.110 px (28,79 x 43,26 cm) - 300 dpi - 5,54 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman At Her Desk Sitting On Exercise Ball Stockfoto 84909010Fitnessbal,Kantoor,Werken,Zitten,Bureau,Ten voeten uit,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Balans,Binnenopname,Biologisch,Blindering,Blond haar,Californië,Computer,Computeren,Concentratie,Dag,Desktop-pc,Eén persoon,Fotografie,Idee,Mensen,Mid-volwassen,Onderdeel van een serie,Samenwerking,San Diego,Tafel,Techniek,Van de zijkant,Verbinding,Verticaal,VrijetijdskledingPhotographer Collection: The Image Bank Copyright 2009, Stephen Simpson, Inc.