Woman and fortuneteller with crystal ball. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman and fortuneteller with crystal ball.

Credits: 
Betsie Van der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
110869725
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.286 x 3.744 px (44,75 x 31,70 cm) - 300 dpi - 8,99 MB
Woman And Fortuneteller With Crystal Ball StockfotoWaarzegster,Glazen bol,Waarzeggerij,Voorspellen,Paranormaal,Wind,Bizar,Twee personen,Warrig haar,Alleen vrouwen,Londen - Engeland,Nieuwsgierigheid,Ouderwets,Poort,Raadsel,Tafel,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bruin haar,Chinese etniciteit,Concentratie,Driekwartlengte,Fantasie,Fotografie,Gloeien,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jurk,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Met de ogen dicht,Nacht,Smeedijzer,Spiritualiteit,Spookachtig,Staren,Surrealistisch,Verrassing,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Stone Betsie van der Meer