Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman and chef standing outside oriental restaurant, portrait : Stockfoto

Woman and chef standing outside oriental restaurant, portrait

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
BF0571-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Adrian Weinbrecht
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.236 x 4.286 px (35,86 x 36,29 cm) - 300 dpi - 6,96 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman And Chef Standing Outside Oriental Restaurant Portrait Stockfoto BF0571-001Chinese cultuur,Restaurant,Kok,Eendenvlees,Nacht,Twee personen,40-44 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Armen over elkaar,Aziatische etniciteit,Buitenopname,Fotografie,Gebouw exterieur,In de camera kijken,Kleding,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Kokskostuum,Octopus,Ouder volwassenen koppel,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Partnerschap,Portret,Saamhorigheid,Staan,Teamwerk,Ten voeten uit,Trots,Uniform,Verticaal,Vis en zeevruchten,VoedingsindustriePhotographer Collection: Stone