Woman and chef standing outside oriental restaurant, portrait : Stockfoto

Woman and chef standing outside oriental restaurant, portrait

Credits: 
Adrian Weinbrecht
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
BF0571-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.236 x 4.286 px (35,86 x 36,29 cm) - 300 dpi - 6,96 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman And Chef Standing Outside Oriental Restaurant Portrait Stockfoto BF0571-001Restaurant,Chinese cultuur,Kok,Eendenvlees,Nacht,Twee personen,40-44 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Armen over elkaar,Aziatische etniciteit,Buitenopname,Fotografie,Gebouw exterieur,In de camera kijken,Kleding,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Kokskostuum,Octopus,Ouder volwassenen koppel,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Partnerschap,Portret,Saamhorigheid,Staan,Teamwerk,Ten voeten uit,Trots,Uniform,Verticaal,Vis en zeevruchten,VoedingsindustriePhotographer Collection: Stone