Woman admiring view from balcony : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman admiring view from balcony

Credits: 
Cultura/Tim E White
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
147217783
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
3.492 x 5.508 px (29,57 x 46,63 cm) - 300 dpi - 5,7 MB
Woman Admiring View From Balcony Stockfoto 147217783Balkon,Hotel,Cuba,Volwassen vrouwen,Raam,Havana,Architectuur,Mensen,Op de rug gezien,Schoonheid,Eén persoon,Zonlicht,Alleen één vrouw,Binnenopname,Deurkozijn,Ontspanning,Stad,Zonnestraal,Blootvoets,Jong volwassen,Lichtvlek,Reisbestemmingen,Vakantie,Alleen één jonge vrouw,Europese etniciteit,Fotografie,Alleen vrouwen,Kleurenfoto,Lingerie,Plezier,Reizen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Dag,Hoofdstad,Jonge vrouw,Kalmte,Latijns-Amerika,Rustige Scène,Ten voeten uit,Verticaal,Volwassen,Vrijheid,ZorgeloosPhotographer Collection: Riser