With grandmother : Stockfoto
Close up of affectionate happy moment between grandson and grandmother.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

With grandmother

Credits: 
Ekaterina Nosenko
Bijschrift:
Close up of affectionate happy moment between grandson and grandmother.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145563240
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.216 x 3.216 px (27,23 x 27,23 cm) - 300 dpi - 4,89 MB
With Grandmother StockfotoGrootmoeder,Seniore vrouwen,Familie met meerdere generaties,Close-up,Kind,Kleinzoon,Schattig,Liefde,Bejaard,In de camera kijken,Portret,Glimlachen,Geluk,Generatiekloof,Binnenopname,Kindertijd,Volwassen vrouwen,65-70 jaar,Twee personen,Actieve ouderen,Mensen,Saamhorigheid,Verbondenheid,4-5 jaar,Blond haar,Europese etniciteit,Fotografie,Grijs haar,Groot-Brittannië,Jongens,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mannelijk,Onscherpe achtergrond,Onschuld,Portretfoto,Tevreden,Vierkant,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Ekaterina NosenkoClose up of affectionate happy moment between grandson and grandmother.