Winning race car drivers spraying champagne. : Stockfoto
Racing, Winning, Nascar, Formula One, champagne


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Winning race car drivers spraying champagne.

Credits: 
Jon Feingersh
Bijschrift:
Racing, Winning, Nascar, Formula One, champagne
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91283870
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.216 x 3.477 px (44,16 x 29,44 cm) - 300 dpi - 12,5 MB
Winning Race Car Drivers Spraying Champagne StockfotoFormule 1 Racen,Winnen,Champagne,Viering,Succes,Teamwerk,Sportrace,Prestatie,Toeschouwer,Gemotoriseerde sport,Formule 1 coureur,Prijs,Stadion,Spuiten,Fles,Spatten,Fotografie,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen jonge mannen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Bovenop de wereld,Buitenopname,Coureurspak,Dag,Euforie,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onderdeel van een serie,Opwinding,Pet,Rood,Sportman,Trots,Twee personen,Uitvoering,Vaardigheid,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,WijnflesPhotographer Collection: Stone Jon Feingersh Productions Inc. 2009Racing, Winning, Nascar, Formula One, champagne