Winning race car driver holding trophy. : Stockfoto
Racing, Winning, Nascar, Formula One


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Winning race car driver holding trophy.

Credits: 
Jon Feingersh
Bijschrift:
Racing, Winning, Nascar, Formula One
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91283868
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.477 x 5.216 px (29,44 x 44,16 cm) - 300 dpi - 7,74 MB
Winning Race Car Driver Holding Trophy StockfotoFormule 1 Racen,Winnen,Trofee,Succes,Prijs,Sportrace,Prestatie,Viering,Geblokte vlag,Gemotoriseerde sport,Omhoog houden,Bovenop de wereld,Formule 1 coureur,Geluk,Mensen,Armen omhoog,Eén persoon,Jong volwassen,20-24 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bovenlichaam,Buitenopname,Coureurspak,Dag,Euforie,Fotografie,Glimlachen,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen op de achtergrond,Onderdeel van een serie,Opwinding,Rood,Sportman,Stadion,Toeschouwer,Trots,Uitvoering,Vaardigheid,Verenigde Staten,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Stone Jon Feingersh Productions Inc. 2009Racing, Winning, Nascar, Formula One