Window view Melbourne and Southern Cross Station : Stockfoto
Window view of Melbourne with Southern Cross Station and the rejuvenated Docklands business and residential area.

Window view Melbourne and Southern Cross Station

Credits: 
EschCollection
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Window view of Melbourne with Southern Cross Station and the rejuvenated Docklands business and residential area.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140932461
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.145 x 3.468 px (43,56 x 29,36 cm) - 300 dpi - 10,8 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Window View Melbourne And Southern Cross Station StockfotoAbsentie,Australië,Binnenopname,Bouw,Bouwplaats,Bouwwerk,Financieel district,Fotografie,Futuristisch,Glas,Heldere lucht,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Kraan,Melbourne - Australië,Melbourne Docklands,Modern,Ontwikkeling,Print,Raam,Raamkozijn,Skyline,Stadsleven,Transparant,Vervoer,Victoria - Australië,Vierkant,Woongebied,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica EschCollectionWindow view of Melbourne with Southern Cross Station and the rejuvenated Docklands business and residential area.