Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Window display of a Chinese herbal medicine shop, Chinatown. : Stockfoto
San Francisco, California, United States, North America

Window display of a Chinese herbal medicine shop, Chinatown.

Credits: 
Kris Davidson
Bijschrift:
San Francisco, California, United States, North America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148647128
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 7,66 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Window Display Of A Chinese Herbal Medicine Shop Chinatown StockfotoChinese kruidengeneeskunde,Mannequin,Chinatown,Gezondheidszorg en medicijnen,Kruid,San Francisco - Californië,Anatomisch model,Wetenschap,Mannelijke gelijkenis,Winkel,Bedrijfsleven,Binnenopname,Californië,Creativiteit,Detailhandel,Fotografie,Kleurenfoto,Menselijke vorm,Noord-Amerika,Plastic,Raam,Verenigde Staten,Verticaal,Winkeldisplay,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images San Francisco, California, United States, North America