Wind power along the road to Urumqi, Xinjiang, China. : Stockfoto

Wind power along the road to Urumqi, Xinjiang, China.

Credits: 
Christopher Herwig
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
98745263
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Aurora+
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 4,94 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Wind Power Along The Road To Urumqi Xinjiang China Stockfoto 98745263Bus,Voorruit,Autosnelweg,Buitenopname,Dag,Duurzame energie,Energie-industrie,Focus op achtergrond,Fotografie,Hernieuwbare energie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Milieubehoud,Onderweg,Op de rug gezien,Openbaar vervoer,Scherpte,Voertuiginterieur,Weg,Windenergie,Windturbine,Xinjiang,ÜrümqiPhotographer Collection: Aurora+