white statue in white room : Stockfoto
white, like a statue, playing football


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

White statue in white room

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
white, like a statue, playing football
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
132039846
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.193 x 4.289 px (35,50 x 36,31 cm) - 300 dpi - 3,26 MB
White Statue In White Room Stockfoto 132039846Voetbal,Europese etniciteit,Bodypainting,Voetbalspeler,Voetbal,Sport,Mensen,Kunst,Witte achtergrond,Studiofoto,Voetstuk,Beroemde standbeelden,Spelen,Schoppen,Ten voeten uit,Perfectie,Alleen mannen,Eén persoon,Gezondheidszorg en medicijnen,Alleen één jonge man,Fotografie,Gezonde levensstijl,Klassieke stijl,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Classic,Gespierd,Idee,Imitatie,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lichaamsbewustzijn,Sportman,Staan,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Stone Photographer Henrik Sorensen - Copenhagen www.henriksorensen.comwhite, like a statue, playing football