Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
White sand beaches of Samoa : Stockfoto
South-eastern coast of Upolu Island Samoa with traditional Fale's (huts) overlooking the water

White sand beaches of Samoa

Credits: 
Kirklandphotos
Bijschrift:
South-eastern coast of Upolu Island Samoa with traditional Fale's (huts) overlooking the water
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142532614
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.861 x 3.074 px (49,62 x 26,03 cm) - 300 dpi - 18,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
White Sand Beaches Of Samoa StockfotoStrand,Samoa,Upolu Island,Zonder mensen,Verblijfsoord,Warmte,Zee,Tropisch klimaat,Buitenopname,Dag,Fotografie,Grote oceaan,Horizontaal,Idyllisch,Kleurenfoto,Kustlijn,Landschap,Palmboom,Reisbestemmingen,Turquoise,Vakantie,Wolk,ZandPhotographer Collection: Photolibrary ©kirklandphotos.comSouth-eastern coast of Upolu Island Samoa with traditional Fale's (huts) overlooking the water