Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
White leghorn chicken standing next to egg. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1940s: White leghorn chicken standing next to egg.

White leghorn chicken standing next to egg.

Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1940s: White leghorn chicken standing next to egg.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
81774257
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
H. Armstrong Roberts
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.788 x 4.902 px (32,07 x 41,50 cm) - 300 dpi - 7,32 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
White Leghorn Chicken Standing Next To Egg Stockfoto 81774257Dierenei,Zwart-wit,Kuikentje,Vogeljong,1940,1940-1949,20e eeuw,Aantal mensen,Binnenopname,Biologie,Boerderij,Close-up,Dier,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Gezonde voeding,Groei,Kip,Kleurtoon,Landbouw,Staan,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,Vogel,White Leghorn,Zonder mensen,Zoölogie,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1940s: White leghorn chicken standing next to egg.