whispering girl,double exposure,shenzhen : Stockfoto
double exposure of whispering girl and cityscape,shenzhen,china


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Whispering girl,double exposure,shenzhen

Credits: 
Jasper James
Bijschrift:
double exposure of whispering girl and cityscape,shenzhen,china
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
118321015
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.985 x 6.000 px (33,74 x 50,80 cm) - 300 dpi - 7,98 MB
Whispering Girldouble Exposureshenzhen StockfotoKalmte,Vinger op lippen,Stilte,Privésfeer,Bedrijfsleven,China,Dubbelopname,Kantoorgebouw,Van de zijkant,Close-up,16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Binnenopname,Binnenstad,Communicatie,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Door het raam kijken,Eén persoon,Financieel district,Fotografie,Groei,Groot bedrijf,Het uitzicht bewonderen,Hoog standpunt,Kleurenfoto,Mensen,Nieuwsgierigheid,Onderdeel van een serie,Ontwikkeling,Raam,Shenzhen,Stadsbeeld,The bigger picture - Engelse uitdrukking,Tiener,Verticaal,Weerkaatsing,Werkneemster,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone jasper jamesdouble exposure of whispering girl and cityscape,shenzhen,china