Wet shirtless boy shivering in cold : Stockfoto
Wet shirtless boy shivering in cold.

Wet shirtless boy shivering in cold

Credits: 
Sergei Gringauze
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Wet shirtless boy shivering in cold.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
116256047
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.000 x 3.048 px (16,93 x 25,81 cm) - 300 dpi - 2,24 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Wet Shirtless Boy Shivering In Cold Stockfoto1980-1989,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Archiefbeelden,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hand voor de mond,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Koud,Lagere schoolleeftijd,Mannelijk,Mensen,Nat haar,Onscherpe achtergrond,Ontbloot bovenlichaam,Ouderwets,Portretfoto,Retrostijl,Rillen,Rusland,Sovjet-Unie,Staan,Van de zijkant,VerticaalPhotographer Collection: Fototrove Sergei GringauzeWet shirtless boy shivering in cold.