Wet shirtless boy shivering in cold : Stockfoto
Wet shirtless boy shivering in cold.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Wet shirtless boy shivering in cold

Credits: 
Sergei Gringauze
Bijschrift:
Wet shirtless boy shivering in cold.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
116256047
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.000 x 3.048 px (16,93 x 25,81 cm) - 300 dpi - 2,24 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Wet Shirtless Boy Shivering In Cold StockfotoKind,Rillen,Kindertijd,Ontbloot bovenlichaam,Eén persoon,Koud,Mensen,Ouderwets,1980-1989,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Archiefbeelden,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Hand voor de mond,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Mannelijk,Nat haar,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Retrostijl,Rusland,Sovjet-Unie,Staan,Van de zijkant,VerticaalPhotographer Collection: Fototrove Sergei GringauzeWet shirtless boy shivering in cold.