Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Western Clown Anemonefish (Amphiprion ocellaris). : Stockfoto
Borneo, Sabah, Malaysia, South-East Asia, Asia

Western Clown Anemonefish (Amphiprion ocellaris).

Credits: 
Dan Herrick
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Borneo, Sabah, Malaysia, South-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148930308
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.657 x 2.874 px (30,96 x 24,33 cm) - 300 dpi - 3,62 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Western Clown Anemonefish StockfotoAnemoonvis,Azië,Close-up,Clown,Dier,Dierenthema's,Eiland Borneo,False Clown Fish,Fotografie,Horizontaal,In het water levend,Kleurenfoto,Koraal,Maleisië,Natuur,Onder water,Onderzee,Plant,Sabah,Schoonheid in de natuur,Symbiotische relatie,Twee dieren,Vis,Water,Zee,Zeeanemoon,Zeedieren,Zonder mensen,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images Borneo, Sabah, Malaysia, South-East Asia, Asia