West Village lifestyle 03 : Stockfoto
Young woman walking through the West Village


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

West Village lifestyle 03

Credits: 
Nick Dolding
Bijschrift:
Young woman walking through the West Village
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
113854634
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.465 x 5.197 px (29,34 x 44,00 cm) - 300 dpi - 11,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
West Village Lifestyle 03 StockfotoWandelen,Stad New York,Omkijken,Stad,Muur,Eén persoon,Staat New York,Mensen,Alleen vrouwen,Zelfvertrouwen,Architectuur,Boom,Buitenopname,Ten voeten uit,West Village,Fotografie,Jong volwassen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Beweging,Dag,Hek,Kleurenfoto,Lang haar,Muts,Onderweg,Spijkerjasje,Tas,Verenigde Staten,Verticaal,Vitaliteit,Volwassen,Wegkijken,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Nick DoldingYoung woman walking through the West Village