Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
West Coast resident and his hubcap fence. : Stockfoto
Hokitika, South Island, West Coast, New Zealand, Australasia

West Coast resident and his hubcap fence.

Credits: 
Paul Kennedy
Bijschrift:
Hokitika, South Island, West Coast, New Zealand, Australasia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148912278
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.368 x 2.912 px (36,98 x 24,65 cm) - 300 dpi - 7,14 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
West Coast Resident And His Hubcap Fence StockfotoNaaf,Nieuw-Zeeland,Staan,Ten voeten uit,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Australazië,Bejaard,Bezittingen,Bril,Brillen en lenzen,Cirkel,Eén persoon,Fotografie,Grote groep dingen,Hoed,Hoofddeksel,Horizontaal,Keus,Kleding,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Overvloed,Rangschikken,Samenstelling,Variatie,Volwassen,Vorm,Woningbezit,Zuidereiland Nieuw-ZeelandPhotographer Collection: Lonely Planet Images Hokitika, South Island, West Coast, New Zealand, Australasia