Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Water lily pads and flower (Nymphaea sp.), close-up : Stockfoto
Suzhou, China

Water lily pads and flower (Nymphaea sp.), close-up

Credits: 
Walter Bibikow
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Suzhou, China
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
CA22782
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.418 px (43,35 x 28,94 cm) - 300 dpi - 7,59 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Water Lily Pads And Flower Closeup StockfotoBlauw,Bloem,Bloemhoofd,Buitenopname,Close-up,Dag,Drijven,Fotografie,Grote groep dingen,Horizontaal,In het water levend,Kleurenfoto,Niet gecultiveerd,Onderdeel van,Plat,Rustige Scène,Suzhou,Vijver,Waterlelie,Watertuin,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Suzhou, China