Water droplet in a pool of water : Stockfoto
Water droplet in a pool of water and creating ripples in studio

Water droplet in a pool of water

Credits: 
Chris Stein
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Water droplet in a pool of water and creating ripples in studio
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
89853115
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.666 x 4.992 px (56,44 x 42,27 cm) - 300 dpi - 9,77 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Water Droplet In A Pool Of Water StockfotoDruppel,Eenvoud,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Golvend,Grijze achtergrond,Horizon over water,Horizontaal,Kalmte,Kleurenfoto,Natuur,Onderdeel van een serie,Op ooghoogte,Schoonheid in de natuur,Stilstaand water,Studiofoto,Symmetrie,Tekstveld,Vignettering,Water,Wateroppervlak,Weerkaatsing,Zonder mensen,ZuiverheidPhotographer Collection: Stone Christopher T SteinWater droplet in a pool of water and creating ripples in studio