Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
USA, Washington, Lake Washington, group of men rowing rowboat in sweep rowing race : Stockfoto

USA, Washington, Lake Washington, group of men rowing rowboat in sweep rowing race

Credits: 
SuperStock
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114223121
Collectie:
SuperStock
Max. bestandsgrootte:
6.126 x 4.814 px (51,87 x 40,76 cm) - 300 dpi - 6,03 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Usa Washington Lake Washington Group Of Men Rowing Rowboat In Sweep Rowing Race StockfotoRoeien,Boordroeien,Alleen mannen,Sportrace,Teamwerk,Roeiboot,Snelheid,Zwart-wit,Alleen volwassenen,Buitenopname,Competitie,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kracht,Lake Washington,Meer,Mensen,Mensen op een rij,Middelgrote groep mensen,Peddel,Samenwerking,Sweep Rowing,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Vervoer,Volwassen,Washington staatPhotographer Collection: SuperStock