Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Wallpaper Portrait : Stockfoto
Female model against red print wallpaper.

Wallpaper Portrait

Credits: 
Jill Wachter
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Female model against red print wallpaper.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
147952415
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.200 x 5.465 px (35,56 x 46,27 cm) - 300 dpi - 17,7 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Wallpaper Portrait Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Behang,Bovenlichaam,Bruin haar,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glamour,Halsketting,In de camera kijken,Jong volwassen,Kant,Kleurenfoto,Kort haar,Lippenstift,Luxe,Mensen,Mode,Model,Mooie mensen,Oost-Aziatische cultuur,Ornaat,Parel,Portret,Print,Stad New York,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Photolibrary © Jill Wachter 2007Female model against red print wallpaper.