Wake up, Cappadocia! : Stockfoto
Sunrise in Cappadocia, Turkey, with balloons and typical fairy chimney.
Bijschrift:
Sunrise in Cappadocia, Turkey, with balloons and typical fairy chimney.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
130611328
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.829 x 2.548 px (32,42 x 21,57 cm) - 300 dpi - 4,82 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Wake Up Cappadocia StockfotoAardpiramide,Architectuur,Avondschemering,Avontuur,Azië,Berg,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Grote groep dingen,Göreme,Heldere lucht,Heteluchtballon,Horizontaal,In de lucht zwevend,Kleurenfoto,Reisbestemmingen,Rots,Stadje,Stadsleven,Turkije,Vrijheid,Zonder mensen,Zonlicht,ZonsopgangPhotographer Collection: Moment Select Bernardo Ricci ArmaniSunrise in Cappadocia, Turkey, with balloons and typical fairy chimney.