Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Volunteers help remove oil from a threatened roseate spoonbill. : Stockfoto
Bird Rescue and Research Center, Buras, Louisiana, United States.

Volunteers help remove oil from a threatened roseate spoonbill.

Credits: 
Carrie Vonderhaar/Ocean Futures Society
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Bird Rescue and Research Center, Buras, Louisiana, United States.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154326313
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.256 x 2.832 px (36,03 x 23,98 cm) - 300 dpi - 6,2 MB
Release-informatie:
Property release
Volunteers Help Remove Oil From A Threatened Roseate Spoonbill StockfotoBedreigde soorten,Beschermende handschoen,Beschermende werkkleding,Bescherming,Buitenopname,Dag,Deepwater Horizon,Dierenbescherming,Eén dier,Fotografie,Gulf Coast States,Horizontaal,Kleurenfoto,Lepelaar,Louisiana,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Milieuschade,Nationaal Wildreservaat,Onderweg,Ongelukken en rampen,Onherkenbaar persoon,Redding,Reddingswerker,Roseate Spoonbill,Twee personen,Verenigde Staten,Vogel,Watervervuiling,Watervogel,Wilde dierenPhotographer Collection: National Geographic Bird Rescue and Research Center, Buras, Louisiana, United States.