Vitelline masked weaver building nest, close-up : Stockfoto
Vitelline masked weaver (Ploceus velatus), Samburu National Reserve, Kenya


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Vitelline masked weaver building nest, close-up

Credits: 
James Warwick
Bijschrift:
Vitelline masked weaver (Ploceus velatus), Samburu National Reserve, Kenya
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200134402-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.300 x 5.363 px (27,94 x 45,41 cm) - 300 dpi - 6,06 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Vitelline Masked Weaver Building Nest Closeup StockfotoMaken,Bouwen,Vogelnest,Dier,Zonder mensen,Fotografie,Geel,Kleurenfoto,Masked Weaver Bird,Op z'n kop,Buitenopname,Close-up,Complex,Dag,Dieren in het Wild,Eén dier,Grasspriet,Hangen,Ingewikkeldheid,Kenia,Lichaamsdeel van dieren,Samburu National Park,Snavel,Ten voeten uit,Vaardigheid,Van de zijkant,VerticaalPhotographer Collection: The Image Bank Vitelline masked weaver (Ploceus velatus), Samburu National Reserve, Kenya