Visiting mom in hospital : Stockfoto
Mother laying in hospital bed with daughter giving her hug.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Visiting mom in hospital

Credits: 
sola deo gloria
Bijschrift:
Mother laying in hospital bed with daughter giving her hug.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151804840
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.456 px (43,89 x 29,26 cm) - 300 dpi - 8,29 MB
Visiting Mom In Hospital StockfotoZiekenhuis,Herstel,Moeder,Kind,Familie,Mensen,Zorgzaamheid,Ziekte,Gezondheidszorg en medicijnen,Omhelzen,Medicijnen,Ziekenhuiskleren,Bed,Hangen,IV-infuus,Vloeistof,35-39 jaar,6-7 jaar,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Blond haar,Bruin haar,Close-up,Dochter,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fles,Fotografie,Horizontaal,Hygiëne,Infuus met een fysiologische zoutoplossing,Kindertijd,Kleurenfoto,Liefde,Liggen,Medische apparatuur,Meisjes,Metaal,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Omarmd,Onscherpe achtergrond,Oostenrijk,Op de rug liggen,Paal,Portretfoto,Saamhorigheid,Twee personen,Verbondenheid,Volwassen,Vrouwelijk,Ziekenzaal,één ouderPhotographer Collection: Moment Select copyright Kent Andersen 2011Mother laying in hospital bed with daughter giving her hug.