Virtual travel on a tablet PC : Stockfoto
Virtual travel on a tablet PC (Uninhabited island)


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Virtual travel on a tablet PC

Credits: 
Hiroshi Watanabe
Bijschrift:
Virtual travel on a tablet PC (Uninhabited island)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153219058
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.255 x 4.255 px (36,03 x 36,03 cm) - 300 dpi - 2,66 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Virtual Travel On A Tablet Pc StockfotoTablet-pc,Toegevoegde realiteit,Computergrafieken,Digitaal beeld,Eiland,Zonder mensen,Landschap,Verbinding,Zee,Reizen,Japan,Draadloze technologie,Palmboom,Tekstveld,Tropisch klimaat,Begeleiding,Blauw,Avontuur,Buitenopname,Dag,Escapisme,Heldere lucht,Idyllisch,Rustige Scène,Fotografie,Grote oceaan,Kleurenfoto,Verbeelding,Vierkant,ZonnigPhotographer Collection: Stone Hiroshi WatanabeVirtual travel on a tablet PC (Uninhabited island)