Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Violet Sabrewing Hummingbird (Campylopterus hemieucurus) on feeder : Stockfoto
Costa Rica, Heredia, La Paz Waterfall Gardens

Violet Sabrewing Hummingbird (Campylopterus hemieucurus) on feeder

Credits: 
Paul Kennedy
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Costa Rica, Heredia, La Paz Waterfall Gardens
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103786213
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.912 x 4.368 px (24,65 x 36,98 cm) - 300 dpi - 3,41 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Violet Sabrewing Hummingbird On Feeder StockfotoBoom,Buitenopname,Costa Rica,Dag,Dier,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Heredia Provincie,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Kolibrie,Lichaamsdeel van dieren,Natuur,Plant,Snavel,Tak,Veer,Verticaal,Violet Sabrewing Hummingbird,Vogelvoederhuis,Waterval,Wilde dieren,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Costa Rica, Heredia, La Paz Waterfall Gardens