Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Vintage TV, antenna, and wallpaper : Stockfoto
1950's era antenna on vintage TV, showing static

Vintage TV, antenna, and wallpaper

Bijschrift:
1950's era antenna on vintage TV, showing static
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
90439810
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
PM Images
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.600 x 4.902 px (30,48 x 41,50 cm) - 300 dpi - 11,5 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Vintage Tv Antenna And Wallpaper Stockfoto 904398101950-1959,Televisietoestel,Verouderd,Irritatie,Retrostijl,Televisieantenne,De media,Storing op televisie,Behang,Binnenopname,Communicatie,Fotografie,New Jersey,Onderdeel van,Ouderwets,Techniek,Verbinding,Verenigde Staten,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica Phil Leo / Michael Denora1950's era antenna on vintage TV, showing static