Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Vintage poster of girl with chocolates writing on wall : Stockfoto

Vintage poster of girl with chocolates writing on wall

Credits: 
Barbara Singer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98125785
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.979 x 5.272 px (33,69 x 44,64 cm) - 300 dpi - 7,13 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Vintage Poster Of Girl With Chocolates Writing On Wall StockfotoAdvertentie,Alleen kinderen,Bruin haar,Chocolade,Dranken,Dranken en maaltijden,Fotografie,Franse cultuur,Gevlochten haar,Graffiti,Illustratie,Illustratietechniek,Kind,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,Mand,Meisjes,Op de rug gezien,Ouderwets,Poster,Tekst,Ten voeten uit,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Hulton Archive &#169 Barbara Singer