Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Vintage boom boxes : Stockfoto
Vintage boom boxes on a store shelf.

Vintage boom boxes

Bijschrift:
Vintage boom boxes on a store shelf.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
98307705
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Sean Marc Lee
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.400 x 3.580 px (45,72 x 30,31 cm) - 300 dpi - 9,41 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Vintage Boom Boxes Stockfoto 98307705Muziek,Boombox,Ouderwets,Verzameling,Keus,De stad Los Angeles,Plank,Volledig beeld,Kleurenfoto,Variatie,Winkel,Zonder mensen,Binnenopname,Fotografie,Grote groep dingen,Horizontaal,Print,Verenigde StatenPhotographer Collection: Moment Select sean marc lee 2007Vintage boom boxes on a store shelf.