Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
View over West Lake : Stockfoto
Bridge at Lake Xihu, or West Lake, at dusk.

View over West Lake

Credits: 
Robert Van Der Hilst
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Bridge at Lake Xihu, or West Lake, at dusk.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98669773
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.020 x 3.346 px (42,50 x 28,33 cm) - 300 dpi - 5,03 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
View Over West Lake StockfotoAbsentie,Architectuur,Avondschemering,Bergketen,Bouwwerk,Buitenopname,China,Dakbalk,Fotografie,Hangzhou,Horizontaal,Kalmte,Lucht,Reisbestemmingen,Reizen,Silhouet,Toerisme,Westelijke Meer,Zhejiang Provincie,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Robert Van Der HilstBridge at Lake Xihu, or West Lake, at dusk.