Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
View of woman sitting on couch with flowers in the foreground : Stockfoto

View of woman sitting on couch with flowers in the foreground

Credits: 
altrendo images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
55999736
Collectie:
Altrendo
Max. bestandsgrootte:
3.584 x 4.902 px (30,34 x 41,50 cm) - 300 dpi - 6,15 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
View Of Woman Sitting On Couch With Flowers In The Foreground StockfotoAfrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bloem,Bloemstuk,Bos bloemen,Dagdromen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gipskruid,Huiselijk leven,Jong volwassen,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Sofa,Softfocus,Ten voeten uit,Verticaal,Volwassen vrouwen,Woonkamer,ZittenPhotographer Collection: Altrendo