view of the gate at Guozijuan Jie,Beijing : Stockfoto
view of traditional Chinese gate at Guozijuan Jie in Beijing

View of the gate at Guozijuan Jie,Beijing

Credits: 
Jasper James
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
view of traditional Chinese gate at Guozijuan Jie in Beijing
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152457813
Collectie:
Photonica World
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 17,7 MB
Release-informatie:
Geen releaseGeen release: dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik is aanvullende vrijwaring vereist door derden.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
View Of The Gate At Guozijuan Jiebeijing StockfotoBontgekleurd,Boom,Buitenopname,Chinese cultuur,Dag,Dongcheng,Fiets,Fietsen,Fotografie,Hoofdstad,Kleurenfoto,Mensen,Mensen op de achtergrond,Omwalling,Ornaat,Peking,Poort,Reizen,Snijwerk,Stad,Steeg,Sterk perspectief,Toerisme,Traditie,Verticaal,Vijf personen,Voetganger,Wandelen,Weelderige plantengroeiPhotographer Collection: Photonica World jasper jamesview of traditional Chinese gate at Guozijuan Jie in Beijing