Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
View of Hollywood sidewalk. : Stockfoto
Walk of Stars in Hollywood, blank stars.

View of Hollywood sidewalk.

Credits: 
Grant Faint
Bijschrift:
Walk of Stars in Hollywood, blank stars.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109900867
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.398 x 5.100 px (28,77 x 43,18 cm) - 300 dpi - 14,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
View Of Hollywood Sidewalk StockfotoHollywood Walk of Fame,Beroemdheden,Hollywood - Californië,Roem,Stervorm,Boulevard,Herhaling,Identiteit,Artiest,Beroemde plaats,Buitenopname,Californië,Close-up,De stad Los Angeles,Fotografie,Graniet,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Op een rij,Stoep,Verenigde Staten,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Grant FaintWalk of Stars in Hollywood, blank stars.