View of evening shop lights. : Stockfoto
Kowloon district, shop lights at night.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

View of evening shop lights.

Credits: 
Grant Faint
Bijschrift:
Kowloon district, shop lights at night.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157116270
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.407 x 5.111 px (28,85 x 43,27 cm) - 300 dpi - 10,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
View Of Evening Shop Lights StockfotoHongkong,China,Neon,Straat,Nacht,Chinese cultuur,Vitaliteit,Kowloon,Chinees - Taal,Rijden,Zonder mensen,Verlicht,Weerkaatsing,Auto,Chinese tekens,Stadsleven,Toerisme,Verkeer,Beroemde plaats,Bontgekleurd,Buitenopname,Carrosserie,Fotografie,Kleurenfoto,Levendige kleur,Nachtleven,Reisbestemmingen,Reizen,Symbool,Verticaal,Winkel,WinkelbordPhotographer Collection: Stone Grant FaintKowloon district, shop lights at night.