Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
VIEW FROM CANARY WHARF TOWER ON CITY OF LONDON SKYLINE AND RIVER THAMES, LONDON, UK : Stockfoto

VIEW FROM CANARY WHARF TOWER ON CITY OF LONDON SKYLINE AND RIVER THAMES, LONDON, UK

Credits: 
Pawel Libera
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
121704155
Collectie:
Britain On View
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 19,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
View From Canary Wharf Tower On City Of London Skyline And River Thames London Uk StockfotoArchitectuur,Avondschemering,Beroemde plaats,Britse cultuur,Buitenopname,Canada Tower,Canary Wharf,Docklands,Financieel district,Fotografie,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Luchtfoto,Nacht,Rivier,Schemering,Skyline,Stad,Stadsbeeld,Stadsleven,Theems,Toren,Tower Bridge,ZonsondergangPhotographer Collection: Britain On View