Video Calling On A Mobile Phone : Stockfoto
Video calling on a mobile smart phone while sitting in the park.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Video Calling On A Mobile Phone

Credits: 
Richard Newstead
Bijschrift:
Video calling on a mobile smart phone while sitting in the park.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
110951092
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.530 px (44,00 x 29,89 cm) - 300 dpi - 7,57 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Video Calling On A Mobile Phone StockfotoSmartphone,Mobiele telefoon,Videoconferentie,Mensen,Kind,Vasthouden,Draagbare informatie-apparatuur,Geluk,Mannen,Park,Meisjes,Buitenopname,Fotografie,Verbinding,Volwassen,Communicatie,Gras,Horizontaal,Verbondenheid,Dag,Londen - Engeland,Onscherpe achtergrond,Techniek,Zitten,Draadloze technologie,Gemengde afkomst,Groot-Brittannië,Kleurenfoto,Ledematen,Middelste deel,Onderdeel van,Twee personen,VrolijkPhotographer Collection: Moment Select Richard NewsteadVideo calling on a mobile smart phone while sitting in the park.