Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Video Calling On A Mobile Phone : Stockfoto
Video calling on a mobile smart phone while sitting in the park.

Video Calling On A Mobile Phone

Bijschrift:
Video calling on a mobile smart phone while sitting in the park.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
110951092
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Richard Newstead
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.530 px (44,00 x 29,89 cm) - 300 dpi - 7,57 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Video Calling On A Mobile Phone Stockfoto 110951092Smartphone,Mobiele telefoon,Videoconferentie,Draagbare informatie-apparatuur,Kind,Mensen,Vasthouden,Meisjes,Park,Buitenopname,Geluk,Fotografie,Volwassen,Communicatie,Gras,Mannen,Onscherpe achtergrond,Techniek,Dag,Draadloze technologie,Gemengde afkomst,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Ledematen,Londen - Engeland,Middelste deel,Onderdeel van,Twee personen,Verbinding,Verbondenheid,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: Moment Select Richard NewsteadVideo calling on a mobile smart phone while sitting in the park.