Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Veterinarian giving dog injection in vet's surgery : Stockfoto

Veterinarian giving dog injection in vet's surgery

Credits: 
Robert Daly
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
164853692
Collectie:
Caiaimage
Veterinarian Giving Dog Injection In Vets Surgery Stockfoto55-59 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Bostonterriër,Bovenlichaam,Dag,Deskundigheid,Dier,Dierenarts,Dierenziekenhuis,Europese etniciteit,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Herstel,Hond,Inenting,Injecteren,Klein,Kleurenfoto,Kliniek,Londen - Engeland,Mannen,Medicijnen,Mensen,Middelste deel,Naald,Natuur,Onscherpe achtergrond,Operatiekleding,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Patiënt,Saamhorigheid,Staan,Tafel,Tekstveld,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verticaal,Vertrouwen,VolwassenPhotographer Collection: Caiaimage