Venice Scene : Stockfoto
People reading on bench by Venice Water

Venice Scene

Credits: 
RJW
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
People reading on bench by Venice Water
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
161541104
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.662 x 3.750 px (39,47 x 31,75 cm) - 300 dpi - 23,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Venice Scene StockfotoAlleen volwassenen,Architectuur,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Fotografie,Horizontaal,Italië,Kassei,Kleurenfoto,Lezen,Mannen,Mensen,Ontspanning,Op de rug liggen,Reisbestemmingen,Rivier,Saamhorigheid,Schaduw,Ten voeten uit,Toren,Twee personen,Venetië - Italië,Ver,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Waterkant,Zee,ZittenPhotographer Collection: Photonica Robert WilsonPeople reading on bench by Venice Water