Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Venice, 1955 : Stockfoto
Gondolas in mist, Venice, Italy, 1955

Venice, 1955

Credits: 
Ernst Haas
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Gondolas in mist, Venice, Italy, 1955
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Papierproducten voor verkoop in de detailhandel, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Product - Detailhandel - Overig (cheques, souvenirs, geschenkartikelen), Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
MA0123-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.065 x 3.384 px (42,88 x 28,65 cm) - 300 dpi - 5,29 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Venice 1955 Stockfoto1950-1959,1955,Aangemeerd,Aanmeerpaal,Blauw,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gondel,Grote groep dingen,Horizontaal,Houten paal,Italiaanse cultuur,Kleurenfoto,Mist,Raadsel,Reisbestemmingen,Silhouet,Spookachtig,Stad,Venetië - Italië,Vervoer,Water,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Gondolas in mist, Venice, Italy, 1955