various offices connected via light trails in city : Stockfoto
Offices in four buildings sharing ideas/information via wireless technology

Various offices connected via light trails in city

Credits: 
Robert Decelis Ltd
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Offices in four buildings sharing ideas/information via wireless technology
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154041021
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.102 x 3.560 px (43,20 x 30,14 cm) - 300 dpi - 12 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Various Offices Connected Via Light Trails In City StockfotoAvondschemering,Boom,Buitenopname,Cloud computing,Communicatie,Creativiteit,Delen,Draadloze technologie,Fotografie,Gloeien,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lichtspoor,Londen - Engeland,Stadsbeeld,Toegankelijkheid,Verbinding,Verlicht,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Robert DecelisOffices in four buildings sharing ideas/information via wireless technology