Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Valley of the Roses, Bulgaria. A bag filled with fresh-picked rose petals. : Stockfoto
Bulgaria produces forty percent of the world's rose attar.

Valley of the Roses, Bulgaria. A bag filled with fresh-picked rose petals.

Credits: 
James L. Stanfield
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Bulgaria produces forty percent of the world's rose attar.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
73926843
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
3.433 x 5.088 px (29,07 x 43,08 cm) - 300 dpi - 5,01 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Valley Of The Roses Bulgaria A Bag Filled With Freshpicked Rose Petals StockfotoBloem,Buitenopname,Bulgarije,Container,Damascusroos,Europa,Eén persoon,Fotografie,Kleurenfoto,Landbouw,Mensen op de achtergrond,Onherkenbaar persoon,Oost-Europa,Roos,Struik,Tas,Veld,Verticaal,WeidePhotographer Collection: National Geographic Bulgaria produces forty percent of the world's rose attar.